presenteren
05.10.2018 - 09.06.2019 | SINT-PIETERSABDIJ
Over de expo2018-11-15T09:46:42+00:00
Loading...

Over de expo

Iedereen heeft een favoriet nummer in het Nederlands. En bijna iedereen heeft een Nederlandstalig nummer tussen zijn favorieten aller tijden zitten.

Het zijn de liedjes die we luidkeels meezingen. Die we kiezen voor de Grote Momenten van het leven. Een liefdesverklaring, een openingsdans, een geboorte, een afscheid…

Lang Leve De Muziek is het verhaal van de grote plek die Nederlandstalige populaire muziek de voorbije decennia in ons hart heeft veroverd.

Lang leve de muziek! biedt je een wonderlijke trip langs 60 jaar liedjes uit de Lage Landen. Een eerbetoon aan meer dan 200 artiesten en groepen in de grootste interactieve muziektentoonstelling ooit in Vlaanderen. Van Will Tura tot Bazart en van Boudewijn de Groot tot de Jeugd van Tegenwoordig.

Met de mooiste liedjes, memorabele televisiefragmenten, de leukste verhalen, verteld door Belpopkenner Jan Delvaux, schitterende decors en interactieve opstellingen.

Luister, zing en quiz mee, vergaap je aan de stukken uit de privé-collecties van je favoriete idolen en herbeleef je jeugd. En of je nu fan bent van kleinkunst, schlagers, stevige rock of coole hip hop, iedereen beleeft in deze interactieve tentoonstelling zijn favoriete Nederlandstalige muziek.

Een tentoonstelling die een glimlach op je gezicht tovert.

Van de makers van de expo Lang leve de televisie!

Online tickets

Vermijd lange wachtrijen en bestel vandaag online!

Bestel je tickets!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor al onze tips, weetjes en agenda met meet & greets, optredens en workshops.

Lang leve de muziek!